ASO Sinclan Zakręt

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dingodingo
    Classic
    • 2009
    • 33

Wymieniali mi 2 drzwi po dzwonie- wartość naprawy 10 tys. Z OC sprawcy. A kabli do głośnika w drzwiach nie podłączyli. Uwagi co do uprzejmości jak wyżej. Mam porównanie z Toyota z Radości, to jednak sporo niżej.

Komentarz

• Bambek1
      Elegance
      • 2015
      • 963
      • Octavia I (1U2)
      • AZJ 2.0 MPI 115 KM

Zamieszczone przez Maru 123
      taa... łysy jest pocieszny... ja z a to już ogóle do nich nie jeżdżę tylko do ASO mińsk-stojadła jest tam bardzo sympatyczny pan Sylwester który zamawia mi z dnia na dzień części gdzie w zakręcie powiedzieli mi 2-3 tyg. oczekiwania :roll:
      Ja Ci dobrze radzę jak koledze z forum wylecz Ty się z tego ASO Stojadła. Znajomy tam kiedyś pracował na serwisie to siupy szły takie, że rzucił te robotę czym prędzej bo nie miał sumienia ludziom w oczy patrzeć jak odbierali auta z serwisu.
      ŻONA = Ekspert w każdej dziedzinie.
      Jak ja mam mało czasu na wszystko... ale najlepszy jestem w nic nierobieniu.
      Spalanie - Motostat.pl
      Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• Tony065
        RS
        • 2009
        • 2487
        • Octavia I (1U2)
        • ARX 1.8 20VT 150 KM

a co można powiedzieć o ASO, gdzie elektrykowi dają 4k na rękę i jakoś chętnych brak... a pracy w miejscu mojego zamieszkania za dużo nie ma.
        albo co można powiedzieć n/t zmiany oleju na "dopuszczalny" :?: wojna jakaś czy co, że braki na rynku :?: niby drobnostka, ale ciekawe kto zapłaci za wymianę DPF-a :?: bosz... jak to dobrze, że moja czarnula ma już swoje lata i takie pierdoły sam robię
        Black Pearl, Elegance & RS LOOK
        @ by Tune-up Gdańsk
        TDI VP++ i jeszcze rośnie
        Antek

Komentarz

Pracuję...